arsenal tröja har varit s imponerad av tonringens inverkan
نوشته شده توسط : malinda9n

Hodgson och hans tränare har varit så imponerad av tonåringens inverkan på Old Trafford de har bjudit honom att träna med A-laget innan Englands arsenal tröja två sista warm-up matcher innan du reser till Frankrike för sommarens turnering.

Rashford, som har inte ens vunnit en U21-cap ännu, diskuterades framträdande vid ett möte med fotbollströjor barn Hodgson och hans personal tidigare i veckan och ett samtal har gjorts till United att söka godkännande för 18-åriga att ha sin första erfarenhet av Englands seniorer i uppbyggnaden till deras vänliga mot Australien i Sunderland den 27 maj.

Hodgson billiga fotbollströjor namn hans preliminära trupp för Euro \u0026 nbsp; 2016 på måndag och Rashford är i Hodgson tänkande på grund av knäskada till Danny Welbeck som innebär att Arsenal anfallaren kommer att saknas under de kommande nio månaderna. Det är underförstått Rashford är nu fotbollskläder före Andy Carroll i listan över möjliga reserver.

Som det ser ut, är Rashford inte förväntas gå till turneringen men Gary Neville, en av Hodgson assistenter, är en fast beundrare och Englands ledning tror att åtminstone bör tonåringen ronaldo tröja träna med truppen och finnas tillgänglig som en potentiella back-up-spelare vid andra uttag.

Ett liknande arrangemang gjordes med John Stones och Jon Flanagan före den sista VM när båda spelarna ingick i Hodgsons uppvärmning program och gjorde sitt England debuterar i processen. Rashford, på samma sätt, kommer att finnas tillgänglig för införande efter en tre månader lång period då han har gjort sin United debut, gjorde vinnaren i en Manchester derby och bidrog sju mål på 16 matcher för Louis van Gaal team.l





:: برچسب‌ها: arsenal tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 798
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: